Rezultati - 7. GOZDNI TEK IN POHOD NA AJDOVŠČINI

V nedeljo, 22.4. smo Športno društvo Partizan Dolsko, TSK JUB Dol in Turistično društvo Dol pri Ljubljani uspešno izvedli pohodniško – tekaško prireditev na Ajdovščini. V skoraj da že poletnih temperaturah se je na pot čez drn in strn podalo skoraj 80 tekačev. Teklo je staro in mlado. A najprej so steze zavzeli pohodniki.

Na najdaljši progi (11km) je med ženskami bila najhitrejša Barbara Kraigher (ŠD Partizan Dolsko). Ta dolžina je bila letos med ženskami najbolj zastopana. Na 6km je bila najboljša Simona Kuder, medtem ko je z najkrajšo razdaljo najhitreje opravila Ula Kuhar (TSK Jub Dol). Med moškimi je bil na najdaljši razdalji, katere se je udeležilo največ tekačev, najhitrejši Blaž Perša (TSK Jub Dol). Njegov klubski kolega Aleks Mihelčič pa je slavil na 6km. Z najkrajšo razdaljo je med moškimi najbolje opravil Juš Velepič (NK Jevnica).

Po teku in pohodu se je še kako prilegla hrana in pijača, za katero je poskrbel Jurij z ekipo iz Turističnega društva Dol pri Ljubljani. Prešerno razpoloženje se je nadaljevalo tudi na razglasitvi in žrebanju praktičnih nagrad, kjer smo najboljšima v najbolj številčni tekaški kategoriji med ženskami in moškimi podarili lepo nagrado iz športne trgovine ONE WAY, ki se ji v ta namen izredno zahvaljujemo. Prireditev je bila 2. v sklopu akcije Juriš na 4.

 

- fotogalerija

- rezultati